Superfly

Anglia

Fiind unul dintre cele mai mari orașe din lume, capitala Regatului Unit al Marii Britanii pune la dispoziția vizitatorilor un număr nesfârșit de activități și atracții, fie că este vorba de istorie, arhitectură sau agrement. Londra este orașul ce merită a fi vizitat, este locul unde poți să te recreezi, să savurezi ceaiul englezesc, să admiri panoramele incomparabile.

Obiective turistice pe care nu ai dreptul să le ratezi

Buckingham Palace - construit în 1703, Palatul Buckingham a fost și este reședința monarhilor britanici. O parte din Palatul Buckingham este deschisă publicului în special în timpul verii, atunci când Regina este plecată în Scoția, la reședința sa de vară. Nu pierdeți ceremonia schimbării Gărzii Regale care are loc în fiecare zi, la ora 11:30, cu o precizie și manieră tipic englezească.

Turnul Londrei - este un spectator tăcut al sângeroasei și tumultoasei istorii a Regalității britanice, ceea ce face din el și unul dintre cele mai controversate atracții. În interiorul Turnului Alb, construit de William Cuceritorul în 1708, poți admira Bijuteriile Coroanei, dar și o colecție impresionantă de monede vechi, expuse în cadrul Royal Mint Museum.

Tower bridge - reprezintă o combinație între un pod suspendat și un pod retractabil. De fapt, e vorba despre două poduri uriașe, unite la nivelul superior. Fiind menit să lege nordul cu sudul Londrei peste râul Tamisa, Tower Bridge este un adevărat simbol al Londrei – 40.000 de persoane trec zilnic de pe o parte pe alta a Tamisei, traversând anume acest pod. Nu ratați muzeul Tower Bridge, acolo unde sunt expuse primele motoare cu aburi care ajutau, în trecut, la ridicarea și coborârea podului, lucru necesar și acum pentru permiterea trecerii vaselor pe Tamisa.

London’s eye - cea mai mare roată carusel din lume, de acest fel, este situată pe malul Tamisei. Are o înălțime de 135 m și realizează o turație în aproximativ 30 de minute. Are 32 de capsule din sticlă, în care încap câte 25 de persoane. De aici puteți admira orașul de la înălțime – panoramă care îți taie răsuflarea.

Big Ben - numele oficial al turnului este Elizabeth Tower, dar întreaga lume îl cunoaște, mai degrabă, ca Big Ben, care este unul dintre simbolurile Regatului Unit. Imagini cu frumoasa construcție au fost utilizate în promovarea turismului sau ca scene de film în diferite producții cinematografice, Big Ben fiind redat drept unul dintre simbolurile Londrei și ale Regatului Unit.

Rezervați un bilet spre Londra împreună cu superfly.md.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Londra, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe site-ul superfly.md.