Superfly

Italia

Supranumit și Orasul Etern, capitala Italiei, Roma - unul dintre cele mai vechi orașe din lume, un mix între ruine antice captivante, artă și o atmosferă plină de viață.

Ce vizitezi în Roma

Colosseumul - acest amfiteatru este emblema orașului. În vremurile vechi, acesta era utilizat ca arenă pentru gladiatori și pentru alte evenimente publice sau spectacole de teatru sau diverse expediții de vânătoare.

Panteonul- a fost cea mai mare cupolă din lume până în era modernă, a fost numită singura clădire perfectă din punct de vedere arhitectural din lume și este cel mai bine conservat monument din vremurile Romei Imperiale.

Fontana di Trevi - cea mai frumoasă fântână arteziană din Roma. Legenda spune că dacă arunci o monedă în Fontana di Trevi vei reveni în Roma, dacă arunci două vei ajunge să locuiești în Roma, și dacă arunci trei monede vei găsi dragostea aici. Această monedă trebuie aruncată peste umăr, cu spatele la fântână.

Muzeele Vaticanului și Capela Sixtină - reprezintă unul dintre cele mai complexe obiective de vizitat. Sunt printre cele mai mari muzee din lume, unde se pot găsi 30 de colecții separate, găzduite în 1400 de încăperi. Capela Sixtină este una din cele mai mari bogății ale Vaticanului, Romei, dar și a întregii lumi. Este cunoscută pentru frescele care acoperă în întregime pereții și tavanul, la care au contribuit artiști precum Botticelli, Perugino, Luca și Michelangelo.

Piazza Navona - una dintre cele mai frumoase piețe din Roma, cea mai vizitată şi fotografiată. Are o mulțime de atracții, de la fântâni (Fontana del Moro, Fontana del Nettuno, Fontana dei Quattro Fiumi), palate (Palazzo Pamphili, Palazzo Braschi (găzduieşte Museo di Roma), Palazzo de Cupis, Palazzo Torres Massimo Lancellotti) sau biserici (Biserica Fecioarei a Sfintei Inimi, Biserica Sant’Agnese in Agone).

Rezervați un bilet spre Roma împreună cu superfly.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Roma, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe site-ul superfly.md.