Superfly

Spania

Orașul Barcelona este cel mai vizitat oraș european după Paris, Roma și Londra. Poate oferi o vacanță perfectă atât pentru tinerii în căutare de distracții, cât și pentru cuplurile care își doresc o escapadă romantică, sau părinții care merg la odihnă alături de copii. Drumul cu avionul din Chișinău durează 3 ore. Cea mai bună alegere pentru o călătorie în Barcelona este primăvara sau toamna, când vremea este frumoasă, cu temperaturi calde. Atunci începe şi perioada marilor reduceri, atât în magazine, cât şi la hoteluri.

Ce vizităm?

Catedrala Sagrada Familia - este una dintre cele mai impresionante biserici din lume și cel mai vizitat obiectiv din Barcelona. Capodopera arhitectului catalan Antonio Gaudi, se află încă în construcție deși proiectul a fost inițiat acum mai bine de 100 de ani, în 1882.

Barri de Santa Maria - situată în cartierul La Ribera, frumoasa biserică gotică este numită şi „biserica poporului”, cu interiorul destul de modest fără icoane şi ornamente şi cu o acustică deosebită.

Oraşul lui Gaudi - supranumit şi „Arhitectul lui Dumnezeu”, creaţiile sale pot fi văzute peste tot: în Parcul Ciutadella, în Placa Reial, în cartierul Gràcia (Casa Vicens), pe boulevardul Passeig de Graecia (Casa Batllo şi Casa Mila), în Parcul Guell şi magnifica Catedrală Sagrada Familia.

La Rambla - cel mai mare bulevard, o promenadă largă, întinsă pe mai mult de un kilometru. Aici se află şi o scenă improvizată pentru artişti şi statui vii, o vitrină imensă pentru comercianţi.

Rezervați un bilet spre Barcelona împreună cu superfly.md.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Barcelona, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe site-ul superfly.md.