Superfly

Olanda

Amsterdamul este unul din cele mai frumoase orașe din Europa. Un oraș care oferă experiențe frumoase, atât culturale, dar și artisitice, un loc fascinant al luminilor și umbrelor.

Ce vizitezi în Amsterdam?

Canalele din Amsterdam- datorită numeroaselor canale de aici, Amsterdamul a mai fost denumit şi "Veneţia Nordului". Acestea erau principalele artere de transport în jurul orașului, dar care au și rămas a fi căi navigabile. O vizită a orașului se consideră incompletă dacă nu faci o plimbare cu vaporașul, care se întinde pe o distanță de peste 100km.

Museumplein - este o piață mare din centrul orașului, unde sunt concentrate cele mai importante muzee. Tot aici este și celebra sală de concerte Royal Concertgebouw.

Grădina Botanică din Amsterdam (Hortus Botanicus)- cea mai mare, veche și atractivă grădină botanică. Aceasta are peste 6000 de plante, iar anumite plante sunt cu adevărat unice, precum: cactusul agavă, care datează de peste 2000 de ani.

Cartierul Begijnhof și Piața de flori - Begijnhof este un ansamblu mic de clădiri cu o curte interioară și o biserică. Un loc liniștit, dar de o frumusețe rară. Piața de flori găzduiește o mulțime de lalele, iar dacă nu este sezonul lor, atunci aici este o varietate mare de bulbi și semințe de flori.

Magere Brug - un pod construit în stil olandez tipic vechi, care leagă malurile râului Amstel, iar numele său vine de la lățimea deosebit de îngustă. Aproximativ, la fiecare 20 de minute podul se deschide pentru a permite trecerea vaselor.

Foodhallen - un foodcourt amenajat într-un fost depou de tramvaie. Aici sunt numeroase standuri cu mâncare proaspată și delicioasă, de la sushi, pizza, mâncare grecească, hot dog și burgeri, mâncare vietnameză, iberică sau mexicană.

Rezervați un bilet spre Amsterdam împreună cu superfly.md.

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Amsterdam, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe site-ul superfly.md.