Superfly

Franta

Parisul rămâne una dintre cele mai frumoase și romantice destinații turistice, oferindu-i vizitatorului tot ce își poate dori. Centru administrativ, politic și cultural al Franței, Parisul are o istorie, dar și o arhitectură impresionantă, cu bulevarde imense și străduțe pline de magazine cochete. Odată ajuns acolo, vei avea parte de ocupații cognitiv-distractive, cu siguranță. Fie că este vorba de o plimbare pe Champs-Élysée, vizitarea impunătoarei clădiri Notre-Dame de Paris, o vizită la Luvru, SacréCoeur, Turnul Eiffel, Centrul Pompidou, Domul Invalizilor, Musée d’Orsay, Versailles, Fontainebleau, Muzeul Brâncuși… fiecare dintre aceste locații te va uimi prin ceva special și sunt doar câteva dintre atracțiile care țin pe drumuri anual milioane de turiști de peste tot. 

Atracțiile turistice

Turnul Eiffel – simbolul Parisului și al Franței. Admirați-l și fotografiați-l de jos, dar și urcați până la ultimul lui nivel pentru a vă bucura de o panoramă superbă a orașului. Turnul este foarte frumos după apus, când se aprind luminile. De la arc, urmează Champs-Élysées, pe lângă buticuri și magazine, până ajungi la Place de la Concorde, una dintre cele mai mari piețe din Paris.

Bazilica Sacré-Coeur – aceasta se află în cel mai înalt punct al orașului, pe dealul Montmartre, și oferă vederi impresionante asupra Parisului.

Catedrala Notre-Dame – unul dintre cele mai vizitate monumente din Paris. Se află în Île de la Cité și impresionează prin arhitectura gotică incredibilă, istorie și măreție, fiind și una dintre cele mai faimoase catedrale din lume.

Muzeul Luvru – considerat cel mai renumit muzeu din lume, cuprinzând opere de artă din perioade diferite. Intrarea principală se află în piramida modernă de sticlă din centrul pieței.

Grădinile de la Versailles – aici ai parte de întinderi uriașe de verdeață cu pomi de diverse modele, flori de toate culorile; ai nevoie de câteva ore pentru a admira tot ce au de oferit.

Disneyland Paris – o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș nou aflat în zona de est a Parisului. Disneyland Paris include două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment, dar și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney Resort.

Galeriile Lafayette – locul unde sunt expuse parfumuri și articole de îmbrăcăminte în pas cu moda ale unor renumiți designeri.

Rezervați un bilet spre Paris împreună cu superfly.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Paris, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe site-ul superfly.md.